کمک مردمی از طریق موبایل : #10*6*7*
كلينيك هاي تشخيصي انجمن امداد در بهمن ماه ۱۳۷۵ در بابل و تيرماه ۱۳۷۶ در آمل و پس از آن در قائمشهر، ساري، بابلسرگشايش يافت. اين كلينيكها در حال حاضر خانمها را بصورت تقريباً رايگان مورد معاينه پستان و آزمايش اسمير (تشخيص مشكلات مربوط به رحم) قرار مي دهند.
در اينجا اگر يادي از خانم دکتر طاهره نظري نشود به گمان ما حق مطلب ادا نشده است. در هفتهي جهاني سرطان پستان ۱۳۷۴ايشان پيشنهاد کردند تا يکي از اطاقهاي دفتر انجمن که هديهاي خانم احمديان بود به صورت کلينيک درآوريم، وسائل انجام این کار را هم خودشان و برخياز همکارانش تهيه کردند. استقبال کاملاً دور از انتظار بود در همان پنج روز ما بيش از ۱۵۴مراجعه کننده داشتيم. همين جرقه، الهام بخش گشايش ۵ کلينيکي شد که اکنون در اختيار داريم.
پرونده هاي مراجعین در کلینیک باقي ميماند و ما خود را موظف مي دانيم كه در مواقع لزوم (هر شش ماه يا يك سال) با صاحبان پرونده ها تماس گرفته، آنان را به تكرار آزمايش تشويق نماييم. در مدت زماني كه از گشايش اين كلينيكها گذشته است بيش از ۶۰٫۰۰۰ نفر خانم تحت اين آزمايش ها قرار گرفته اند.
از اين تعداد بسياري از جهت سرطان پستان مشكوك بودند که به متخصصين زنان، راديولوژيستها جهت سونوگرافي و ماموگرافی و جراحان معرفي شدهاند که درميان اين گروه عدهاي به سرطان پستان دچار بودند. شك نيست اگر به گفته هاي پزشك عمل نمايند، بسياري از آنها قطعاً عمري طبيعي خواهند داشت، همچنین بالغ بر ۱۰% تحت درمان بيماريهاي مربوط به رحم قرار گرفتند.
ذكر اين نكته نيز ضروري است كه سرطان پستان در ميان كساني كه در خانواده شان سابقه اين بيماري بوده است، از فراواني بيشتري برخـوردار اسـت به همـين جـهت اين افــراد مـي بايست در مراقبت خود تلاش مضاعف به عمل آورند.
اگر كلينيك هايي از اين دست نباشد چه بسا كه بيمارهاي قابل درمان به مشكلات غيرقابل درمان و يا بسيار زيان آور تبديل شود.
برچسب ها: